035 888 42 33 Online Afspraak Maken

CND Shellac nagellak

CND Shellac Power Polish 14 dagen mooie nagels!

De nieuwste innovatie van CND is Shellac. Shellac wordt aangebracht als een lak met een kwastje. Shellac is te verwijderen in 10 minuten! 

Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat?

14 dagen lang onbeschadigde nagels met een perfecte glans

Voordelen:

  • Bij CND Shellac is vijlen niet nodig
  • Geen droogtijd
  • Geen lange behandelingen meer al mooie nagels in 30 min
  • CND Shellac verwijder je makkelijk in 10 minuten!
  • Bied bescherming en versteviging van de natuurlijke nagels

Maak nu snel een afspraak om het zelf te ervaren!

Combineer uw CND Shellac met een manicure of pedicure voor een optimaal resultaat!
Zie mogelijkheden onder “Manicure” en “Pedicure”

Shellac CND/ O.P.I. Gel Color (Gelish)

Shellac & Gelish is een soakoff gel die de natuurlijke nagel niet beschadigt. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Bijwerken van een behandeling duurt langer omdat de soak-off gel eraf geweekt moet worden. Dit product beschadigt uw eigen nagel niet.

Het is een lichte versterking en daarom een ideaal produkt voor diegene die korte nagels heeft. Het houdt circa 2 tot 3 weken indien men elke dag Solar Oil gebruikt. Je kunt de behandeling vaker doen zonder beschadiging van je eigen nagels. Ideaal voor een bruiloft of feestje, het is verkrijgbaar in diverse kleuren of een french manicure. Het afweken duurt ongeveer 10 minuten met speciale folie dat jou nagels niet beschadigd. Je kunt dit product zien als vervanging van nagellak maar met de houdbaarheid van gel.