035 888 42 33 Online Afspraak Maken

IPL haarreductie

Reduceer lichaamsbeharing tot 95% met IPL

IPL biedt een definitieve oplossing om op eenvoudige en pijnloze manier ongewenste haargroei te reduceren.

Hoe werkt IPL?

Het IPL-apparaat is geen laser, maar een flitslamp. Deze transformeert lichtflitsen in warmte, welke via het pigment van een haar bij de haarwortel komt. Dit duurt minder dan een seconde, maar is lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om huidveiligheid te garanderen.
Door vernietiging van deze haarwortel is het haar niet meer in staat terug te groeien.

Hoe lang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling is afhankelijk van welk gebied u laat ontharen. Een behandeling varieert van 10 minuten bij de bovenlip tot 1 uur bij zowel onder- als bovenbenen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

In totaal heeft u gemiddeld 6 tot 12 behandelingen nodig om alle ongewenste haargroei definitief te verwijderen. Tijdens een behandeling worden alleen de haarzakjes van de haren in de groeifase vernietigd. Deze kunnen vervolgens geen haren meer produceren. De haarzakjes van haren die tijdens een behandeling in de overgangs- of rustfase zitten, kunnen niet worden vernietigd. Deze worden vernietigd tijdens de volgende behandeling, indien ze dan in de groeifase zitten. Na de behandeling ziet u binnen ongeveer 2 weken een duidelijk resultaat, de haren in de groeifase zaten zijn vernietigd en vallen uit. Er groeien hier geen haren meer terug.

Afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel wordt een behandeling om de vier tot acht weken herhaald.

Is IPL geschikt voor iedereen?

Ja! over het algemeen wel. Echter, blonde en grijze haren kunnen moeilijk of niet worden verwijderd, dit verschilt per persoon. IPL is tevens geschikt voor de behandeling van álle lichaamsdelen.

Mensen met een donkere huid hebben vrijwel altijd meer dan 6 tot 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Dit komt doordat we de afgifte van energie moeten bijstellen om verbranding van de huid te voorkomen.

Slapende haarfollikels kunnen niet met IPL worden behandeld. Iedereen heeft ze, maar ze komen enkel tot groei wanneer er sprake is van hormonale veranderingen. Denk hierbij aan medicatie, anticonceptie of als het gevolg van de overgang.

Advies voor en na de behandeling.

Wij zien het beste resultaat bij een lichte huid met donkere haren. Daarom adviseren u wij om vooraf, en gedurende de behandelingen de zon, zonnebank of zelfbruinende producten te vermijden.

Ook is het van belang om vanaf 6 weken voor de eerste behandeling en tussen de behandelingen door, de behandelde gebieden enkel te scheren of te knippen.

De behandeling zelf is vrijwel pijnloos en door de absolute huidvriendelijkheid van IPL-onthaarmethode kunt u na de behandeling gewoon alle dagelijkse bezigheden weer oppakken.

De voordelen van IPL voor u op een rijtje:

  • Definitief resultaat
  • Zeer snel
  • Vrijwel pijnloos
  • Absoluut veilig
  • Betaalbaar

Of bel 035 888 42 33 

Verlost zijn van dagelijks ontharen?

Bij ons kan dat snel, veilig en heel betaalbaar middels IPL.
Stel uw eigen IPL combi pakket samen en geniet van hoge kortingen!

Of bel 035 888 42 33