035 888 42 33 Online Afspraak Maken

Gezichtsbehandelingen

BioPeeling (Chinese kruidenpeeling) 60 min € 95,00
Behandeling van huidproblemen

Effectieve behandeling van Acne, een onzuivere huid, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, rimpels en een verslapte huid. Tevens tegen rimpels en verslapte huid. Een chinese peeling is vooral goed voor acne, rosacea, onzuivere vette huid met mee-eters, littekens, pigmentvlekken, verslapte en slecht doorbloede (rokers en/of door de zon beschadigde) huid en rimpels. Ook preventief verjongend.

Behandelingen met [Comfort Zone]

Het concept van het exclusieve Italiaanse merk [ comfort zone ] is een compleet systeem van producten voor de verzorging van de huid, het lichaam en het welzijn. Onze collectie van producten, behandelingen en rituelen zijn gemaakt met de meest krachtige ingrediënten en het levert de meest effectieve resultaten.

Wij geloven in het werken van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. We stimuleren een holistische, gezonde en duurzame lifestyle, gebaseerd op wetenschap en versterkt door passie.

Een behandeling met [ comfort zone ] zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht.

De behandelingen stemmen wij af op de conditie van uw huid. Omdat de conditie van uw huid niet altijd hetzelfde is, hebben wij bij iedere behandeling een brede keuze uit verzorgingsproducten die op de conditie van de huid worden aangepast om zo het beste resultaat te behalen.

Zie resultaat en ervaar ontspanning in één behandeling.

Your Expert Care 60 min € 60,00
Een heerlijke well-being gezichtsbehandeling afgestemd op uw huidconditie en behoefte. Een actieve gezichtsbehandeling, dankzij de kracht van natuurlijk actieve ingrediënten en de exclusieve comfort touch massage, een exclusieve massage die bewustwording van lichaam en geest stimuleert.
Your Anti-Aging Solution 60 min € 75,00
Een exclusieve anti-aging gelaatsbehandeling, afgestemd op uw huidconditie en behoefte. Voor een frisse, levendige, jonger uitziende huid. Een actieve gezichtsbehandeling, dankzij de kracht van natuurlijke actieve ingrediënten en de exclusieve comfort touch massage, een exclusieve massage die bewustwording van lichaam en geest stimuleert. Uw deskundige therapeut zal ervoor zorgen dat uw behandeling direct zichtbare resultaten oplevert.
Your Organic Choice Sacred Nature Face 45 min € 45,00
Een volledig gecertificeerde biologische en volkomen natuurlijke gelaats- en lichaamsbehandeling die diep voedend is en anti-aging bescherming biedt aan de droge en gevoelige huid. Laat de natuur haar werk doen!
Your add-on special touches
U kunt kiezen uit een aanvulling op de behandeling 15 min:
Eye Zone Refresh & Anti-Aging € 15,00
Behandeling met drievoudige werking voor het delicate gebied rondom de ogen. Het reduceert zwelling en donkere kringen, verzacht fijne lijntjes en rimpels, voor een gerevitaliseerd en een frisse uitstraling.
Plumping Collagen € 25,00
Een directe opvullende behandeling voor de droge, vermoeide en rijpere huid. Verzacht fijne lijntjes en rimpels en geeft vitaliteit en frisheid aan de huid.
Glorious Skin € 25,00
Een liftende behandeling voor de verslapte, vermoeide en rijpere huid. Geeft een directe boost aan de huid welke zichtbaar gelift is en straalt.