035 888 42 33 Online Afspraak Maken

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Neoderma Quick treatment 45 min € 45,00
Reinigen + scrub + vapozone (stomen) + onzuiverheden verwijderen + masker + dagverzorging.
 Neoderma Relax treatment   60 min € 60,00
Reinigen + dieptereiniging + epileren + masker + enzymatische peeling, die de dode huidcellen verwijdert en de huid zacht, schoon en stralend maakt + een heerlijke ontspannende gezichtsmassage.
 Neoderma Luxe treatment   90 min  € 75,00
Reinigen + dieptereiniging + harsen bovenlip of kin of epileren + masker + enzymatische peeling + ampul, een product dat zeer hoog geconcentreerd is aan werkstoffen + een super relaxende gezichtsmassage + massage handen of voeten tijdens masker.
Neo-Marine Spa Treatment 75 min € 69.90 nu 49,95
Hydraterende anti-aging behandeling

Zeer krachtige hydraterende behandeling voor de vochtarme huid die speciaal ontwikkeld is voor gezicht, ogen en hals. Voor een vochtarme huid, fijne lijntjes en rimpels.

Neo-White treatment 75 min € 69.90
Tegen pigment- en ouderdomsvlekken

Neoderma heeft een special behandeling ontwikkeld om de huid lichter te maken en voor het behandelen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. De Neo-White treatment is gebaseerd op actieve ingrediënten van hoge kwaliteit: Algen, Vitamine C en plantenextracten van Waterkers, Duizendblad, Zouthout, Walteria, Indica, Druiven en Moerbei. Deze natuurlijke ingrediënten stimuleren de celvernieuwing, belemmeren tyrosinase enzymatische activiteit waardoor hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken worden verminderd. De huid wordt daardoor blanker en frisser.

BioPeeling (Chinese kruidenpeeling) 60 min € 85,00
Behandeling van huidproblemen

Effectieve behandeling van Acne, een onzuivere huid, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, rimpels en een verslapte huid. Tevens tegen rimpels en verslapte huid. Een chinese peeling is vooral goed voor acne, rosacea, onzuivere vette huid met mee-eters, littekens, pigmentvlekken, verslapte en slecht doorbloede (rokers en/of door de zon beschadigde) huid en rimpels. Ook preventief verjongend.