035 888 42 33 Online Afspraak Maken

Injectable Behandelingen

Heeft u last van fronsrimpels, lachrimpels, rokerslijntjes? Ziet u er ouder of vermoeider uit dan u zich voelt? Wilt u op een veilige manier van uw rimpels af? Wilt u de kwaliteit van uw huid aanzienlijk verbeteren? Wilt u vollere, sensuelere lippen? Dan is een injectables behandeling iets voor u!

Day Spa Mooi werkt op het gebied van injectables behandelingen samen met Cosmedixs. Cosmedixs is het adres voor de meest uiteenlopende behandelingen op het gebied van anti-aging. Denk bijvoorbeeld aan rimpel behandelingen met botox, volume behandelingen met Restylane hyaluronzuur fillers, Dermaceutic chemische peelings en zelfs behandelingen met uw eigen plasma (‘Vampire Facelift’ of PRP).

Bij Cosmedixs bent u in de deskundige handen van cosmetisch arts Drs. Patrice Visser – van den Bosch. Zij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Binnen de cosmetische geneeskunde is zij opgeleid bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en Implacademy. Haar kennis en vaardigheden zijn altijd up to date en zij is lid van de NVCG.

Drs. Patrice Visser – van den Bosch ontvangt u graag in haar praktijk in Laren. Tijdens een vrijblijvende intake vertelt zij u over de verschillende mogelijkheden. Aansluitend behandelen is, indien gewenst, vaak ook een mogelijkheid. Klik hieronder voor een overzicht van de behandelingen en de prijslijst:

Prijslijst

BIG-registratienummer van Drs. Patrice Visser – van den Bosch is: 39059737001.

U kunt een afspraak maken via:
info@cosmedixs.nl (graag o.v.v. Day Spa Mooi) of tel: 035-8873144