035 888 42 33 Online Afspraak Maken

Mesotherapie

Bij Mesotherapie worden serums (zeer geconcentreerde actieve werkstoffen) in de diepere huidlagen gebracht. Wij doen dit door middel van Meso Electroporatie, een behandeling zonder naalden. Er zijn verschillende serums met elk een eigen werking. De behandeling werkt het beste in kuur verband, zodat er ook echt verbetering van de huidconditie en stevigheid van uw huid ontstaat. Een kuur bestaat uit 4 tot 8 behandelingen, met daarna een onderhoud van één behandeling per maand voor het beste blijvende effect. Mesotherapie is aan te bevelen in combinatie met een gezichtsbehandeling, een microdermabrasie of een peeling en is geschikt voor alle huidtypen.

Ampullen (messo)

De serums hebben een hoge dosering werkstoffen die de structuur van de huid verbeteren, vocht herstellen en huidveroudering tegengaan. Deze werkstoffen bestaan o.a. uit hyaluronzuur, DMAE, vitaminen, aminozuren, nucleÏnezuren en C-enzymen. Ze helpen bij de herstructurering van de collagene en elastine vezels, grove huidstructuur en littekenvorming. Het condroitin intensive-serum gaat vochtophopingen tegen en werkt tegen donkere kringen en/of wallen

Behandeling

Voordat we de behandeling beginnen wordt je huid eerst goed gereinigd. Dit doen we altijd in twee stappen, net zoals bij onze facials.  De eerste stap zorgt ervoor dat het oppervlakkige vuil en make-up verwijderd wordt. De tweede stap reinigt de huid dieper en verwijdert onzuiverheden en overtollig talg. Dan kan de Mesotherapie beginnen. Omdat het Meso-apparaat als een magneet werkt, krijg jij de tegenpool vast. De schoonheidsspecialist brengt het serum aan op je huid. Vervolgens wordt er rustig met het apparaat over alle delen van je gezicht gegaan. De behandeling maken we af door een fijne dag- of avondverzorging op te brengen.

Mesotherapie 60 min € 95,00
COMBINATIES
Microdermabrasie + mesotherapie 90 min € 131,00
Kuur van 3 behandelingen € 364,00
Peeling + mesotherapie 90 min € 131,00
Na de Microdermabrasie volgt een glad makende en huidvernieuwende peeling.
Microdermabrasie + peeling 90 min € 141,00
Kuur van 3 behandelingen € 396,00
Microdermabrasie + peeling + mesotherapie 90 min € 161,00
Kuur van 3 behandelingen € 449,00

*De behandelingen bestaan uit een complete gezichtsbehandeling met huidanalyse, dieptereiniging, massage en verzorgend masker.