035 888 42 33 Online Afspraak Maken

Microdermabrasie

Microdermabrasie maakt de huid gladder, minder dof en stralender. Oppervlakkige lijntjes en beginnende rimpels verminderen en de huid krijgt een mooiere teint. Het stimuleert de doorbloeding van je huid waardoor deze verbetert, de celdeling actiever wordt en productie van collageen en elastine neemt toe.

Bij de behandeling wordt er een klein laagje van de huid gehaald. Hele fijne kristallen worden op je huid geblazen en direct weer opgezogen. Het apparaat is in te stellen naar intensiteit, precies af te stemmen op jouw huid.  Ook voor littekens is dit een geschikte behandeling. Het beste resultaat wordt behaald met een kuurbehandeling

Microdermabrasie behoort tot de populairste en meest geadviseerde behandelingen om huid te verbeteren of te verjongen. De werking is uiterst effectief en er zijn vrijwel geen bijwerkingen aan de behandeling.

De mooiste resultaten worden behaald in kuurvorm (4 a6 behandelingen) en zo’n 3 keer per jaar.

De Behandeling

De behandeling begint met het goed reinigen van de huid. Daarna worden microkristallen met een bepaalde kracht op de huid geblazen en direct weer afgezogen. Het apparaat kan worden ingesteld op verschillende standen en aangepast worden aan het huidtype. Na de behandeling is de huid vaak wat rood en het kan na twee dagen licht schilferen.

Het is belangrijk voor alle huid verbeterende behandelingen direct zonlicht te vermijden en je huid te beschermen met hoge beschermingsfactor.