035 888 42 33 Online Afspraak Maken

Stralend de feestdagen in!

Stralend de feestdagen in!

kerstdayspamooiblaricum

Double Peel (70 minuten)

De ideale behandeling om gedurende seizoenswisselingen in te zetten. Vooral nu met het koude winterweer. Deze behandeling verjongt de huid en zorgt voor een vitale huid. Dankzij de dubbele peeling met melkzuur en poly- en alphahydroxyzuren samen met vitamine C, wordt de stratum corneum (bovenste huidlaag/hoornlaag) verzacht. Dit zorgt voor een verbeterde hydratatie en compactheid. Precies wat we nodig hebben in de winter. De Double Peel stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt voor een jeugdige, stralende uitstraling.

Active Lift  (60 minuten)

Ideaal voor de rijpere, verslapte en grauwe huid. Dankzij een innovatief bifasisch masker met vitamine PP, acetylhexapeptide-8 en de exclusieve active lift massage wordt de microcirculatie hersteld en hervindt de huid zijn volume. Deze behandeling werkt liftend en verstevigend. Geschikt voor iedere huidconditie

Mocht u niet kunnen kiezen uit deze twee, dan hebben we nog de 3-in-1 behandeling!

Deluxe Lift  (75 minuten)

Deze behandeling is ideaal voor de huidcondities die behoefte hebben aan een zeer intensieve anti-agingbehandeling. Dankzij de combinatie van een dubbele peeling, een bifasisch, liftend masker en de exclusieve active lift massage stralt de huid weer jeugdigheid en schoonheid uit.

Wilt u meer informatie over deze behandelingen? Kom gerust even langs bij ons in de salon of bel ons op 035-8884233

Zoekt u nog naar een leuk kerstcadeau voor onder de boom?

roodlint

Wij bij Day Spa Mooi bieden u de leukste productpakketjes aan. U kunt ook bij ons terecht voor cadeaubonnen, voor behandelingen maar ook naar eigen gewenst bedrag! Een bon reserveren kan bij ons ook, dan pakken wij de bon leuk in en kunt u hem later ophalen.

Contact ons voor meer informatie of kom gezellig bij ons langs!

Maak nu nog snel een afspraak voordat de kerst begint. Bijvoorbeeld voor mooie, gelakte nagels of een ontspannende gezichtsbehandeling!

dayspamooi logo

Day Spa Mooi
Meentweg 37-O
035-8884233
www.dayspamooi.nl
info@dayspamooi.nl

Like ons op Facebook
Facebook DSM
Like ons nu op Facebook en ontvang 5,- korting op je volgende bezoek!

Author Info

Fanny Kok