035 888 42 33 Online Afspraak Maken

Universal Countour Wrap

body warp clay

Een uniek mengsel van rijke, mineraalhoudende kleisoorten en de gespecialiseerde lichaamswraptechnieken leveren een bijdrage aan de reiniging en de ontgifting van je lichaam. De behandeling bewerkt tevens de zachte, vethoudende weefsels, waardoor onmiddellijk en blijvend verlies van centimeters ontstaat.

Hoe werkt het?

De behandeling met de Body Contour Wrap verwijdert gifstoffen uit het vetweefsel en stimuleert het lymfesysteem. Hierdoor worden inkomende schadelijke stoffen beter verwerkt en verwijderd. Door het ontgiften zal de huid sterk verstevigen. De Bodycontour Wrap werd oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten en kan zeer doeltreffend voor de bestrijding van huidaandoeningen zoals psoriasis en acne. Met de wikkelmethode kunnen we ons ook op bepaalde plaatsen concentreren.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt u van onder tot boven ingewikkeld met windsels die gedrenkt zijn in een zeeklei-oplossing. De windsels vormen een warme ‘deken’ en voelen heel comfortabel aan. Daaroverheen krijgt u een sportief pak, waarna u een uur gaat uitrusten. Tijdens dit uur zal de klei in de poriën van de huid dringen en het lichaam ontgiften.

Tijdens de behandeling transpireert u niet en heeft u het ook niet koud. Wij garanderen dat u al bij de eerste behandeling minstens 15 cm in totale lichaamsomtrek verliest. Gemiddeld verliest een klant bij ons tijdens een eerste behandeling tussen de 20 en 40 cm. Voor optimaal resultaat adviseren wij u een kuur van drie behandelingen te volgen.

Waarom Universal Contour Wrap i.c.m. infrarood sauna?
Universal Contourwrap bestaat al wereldwijd 30 jaar! In combinatie met de infrarood sauna is dit de perfecte behandeling om uw lichaam te ontgiftigen, want…

Infrarood sauna ..

  • Stimuleert de stofwisseling en zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid, spieren en organen.
  • Zuurstof en bouwstoffen worden beter door de spieren opgenomen.
  • Toxische afvalstoffen zoals zware metalen, nicotine, lood, cholesterol en vet worden sneller uit het lichaam verwijderd.

Nog meer voordelen!

Vormen en Verstrakken –

UCW Classic revitaliseert de lichaamselastine en verkleint gebieden waar vet wordt opgeslagen, letterlijk wordt uw lichaam gebeeldhouwd in de vorm die u verdient.

Scrubben en Reinigen –

Tijdens de behandeling zal uw hele lichaam zijn gewikkeld in warme klei en bandages, dat betekent dat elke centimeter van uw huid wordt gereinigd en gevoed zodat u zich fantastisch voelt en er uitziet na het verlaten van de salon.

Ontgiften –

De unieke mineraalrijke klei oplossing zorgt ervoor dat de toxines die zich onder de opperhuid bevinden, eruit worden getrokken en dit geeft een gevoel van herboren te zijn na iedere behandeling.

Huidverstrakking –

UCW Classic is een effectieve manier om losse huid te verstrakken na bijvoorbeeld zwangerschap of bij gewichtsverandering als gevolg van een dieet of bij cosmetische chirurgie zoals liposuctie.