035 888 42 33 Online Afspraak Maken

Cryolipolyse (Vetbevriezing)

Cryolipolyse is een doeltreffende methode om vetophopingen af te breken door ze bloot te stellen aan langdurige kou. Hierdoor kristaliseren de vetcellen en worden ze door het lichaam afgebroken.

Deze behandeling is uitermate geschikt voor ongewenst vet op onder andere de buik, heupen en de rug. Een voordeel van cryolipolyse is dat u geen operatie hoeft te ondergaan.

Tijdens de behandeling kunt u ontspannen in de behandelstoel blijven liggen, wij beschermen uw huid met een speciaal membraam, waarna het apparaat op een vooraf uitgezochte zone geplaatst wordt. Door sterke vacuum zuigt het apparaat een vetophoping op welke vervolgens gekoelt wordt.

Wij behandelen de behandelde zone altijd met het Cosbeau vetafdrijvende serum. Deze bevorderd de afbraak van de vetcellen optimaliseert het resultaat. Informeer naar beschikbaarheid

Na een maand begin je verschil te zien, en na 3 maanden heb je het uiteindelijke resultaat. Per behandeling zien we een gemiddelde afname van 20% vetcellen. Bij de een is een enkele behandeling voldoende, terwijl een ander na een kuur verlost is van het hardnekkige vet.

De behandeling is niet voor iedereen mogelijk

Cryolipolyse is ideaal om dat laatste rolletje mee weg te krijgen die ondanks sport en voeding hardnekkig blijft zitten. Bij een BMI hoger dan 30 kunnen wij niet behandelen. Wij houden voorafgaand aan een behandeling altijd een intake waarin de contra-indicaties en uw wensen worden besproken.
Wij raden doorgaans een kuur van 3 opeenvolgende behandelingen aan per zone met tussenpozen van 6 weken. Dit geeft doorgaans het beste resultaat.

Tip voor optimaal resultaat!

Tevens hebben wij ervaren dat het effect van Cryolipolyse versterkt wordt door een week later een behandeling met de Universal Contour Wrap te genieten. Deze behandeling zorgt voor diepgaande detox en helpt het afvoeren van gekristaliseerde vetcellen te versnellen. Tevens verstevigd het de verslapte huid. Wij adviseren dan ook een afslankpakket met beide behandelingen voor een optimaal resultaat.

Of bel 035 888 42 33

Of bel 035 888 42 33