035 888 42 33 Online Afspraak Maken

Wimperpermanent/ Wimperlifting

Zes wekenlang mooie gekrulde en langere wimpers zónder wimperextensions?  De wimperpermanent zorgt voor een open blik door de ogen optisch te vergroten.

Voor wie het dagelijks krullen van de wimpers met een wimperkrultang, of het aanbrengen van dikke lagen mascara een hele klus vindt, biedt deze revolutionaire methode dé oplossing! Uw wimpers worden vanaf de haarwortel gelift door gebruik te maken van een ingenieus innovatief systeem waarbij de wimpers eenvoudig en effectief gepermanent worden.

Wat is wimperlifting?

Wimperlifting van LVL Lashes is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig. LVL  Lashes  is toepasbaar op alle  wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de LVL-techniek worden de wimpers verlengd, om een  sprekende blik te krijgen.

Wat is het verschil tussen Wimperlifting en Wimperpermanent?

Met Wimperlifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers.
Onze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte.

Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers, en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL Lashes Wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimperpermanent..

Voordelen wimperlifting

– Resultaat 2 a 3 maanden zichtbaar.
– Voelt licht en natuurlijk
– Ogen lijken groter.
– Geeft een natuurlijke uitstraling.
– Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
– Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Bekijk hier een video over de LVL wimperlifting: